Een moment voor jezelf...

Behandelingen

Stuit Behandeling

Rond 24 a 28 weken van de zwangerschap gaat een baby langzaam met zijn hoofd naar beneden. Rond 32 weken begint een baby zijn positie te nemen voor de geboorte. Sommige babies kiezen er toch voor om met de billen of voeten naar beneden of dwars te liggen. Soms kunnen we niet achterhalen waarom maar vaak heeft het toch te maken met ruimte en balans in het bekken.

Wat doe ik bij de stuit behandeling

Door verschillende technieken (moxa, Spinning babies en fascia werk)toe te passen probeer ik meer ruimte en evenwicht in bekken en baarmoeder te maken zodat de baby de kans krijgt om zelf te draaien en je krijgt ook oefeningen mee om thuis te doen.

Ik ga niet aan de buik duwen of trekken en ik doe geen versie zoals in het ziekenhuis.

Vaak zie ik door dat er ruimte gemaakt is dat een kindje zelf draait of dat als je beslist om een versie te doen in het ziekenhuis de kans op slagen veel groter is.

Behandeling “Baby uitnodigen om te komen”

Ben je voorbij je uitgerekende datum en al een tijdje aan het wachten op je kindje? Voel je de druk van de inleiding die dichterbij komt? En zou je graag op een natuurlijke manier je kindje uitnodigen? Dan is deze behandeling misschien wel iets voor jou. Ik gebruik verschillende technieken zoals: acupressuur punten, massage, spinning babies en fascia werk.

Duur van de behandeling is circa 60 min

Fijne Geboorte logo

Wil je een behandeling van Anouk?

Nieuw
bij Fijne Geboorte!

1 op 1 Body Ready Method® sessies

Een persoonlijk benadering om je lichaam voor te bereiden op de bevalling