Bevallen met een doula – Hoe gaan we te werk

Intakegesprek

Het intakegesprek is vrijblijvend. Het is een gesprek om elkaar een beetje beter te leren kennen. En om een meer te weten te komen hoe dat jullie naar de bevalling toekijken en wat jullie wensen zijn zodat ik ook kan zien of het mogelijk is om aan jullie wensen te voldoen.

Maar wat nog belangrijker is, is dat het klikt tussen ons en dat het goed aanvoelt van beide kanten.

Gesprekken voor de bevalling

Indien jullie beslissen om met mij verder te gaan dan maken we 2 of meerdere afspraken, om wat dieper in te gaan op jullie wensen en te kijken hoe ik als doula jullie het beste kan bijstaan. Paar weken voor de bevalling korte bezoekjes indien nodig.

De bevalling

Heb je de behoefte om te bellen, mailen of te sms’en de laatste weken voor de bevalling dat is natuurlijk vanzelfsprekend.

Denk je dat het begonnen is maar je bent niet zeker bel gerust de verloskundige en hou mij ook op de hoogte.

Is de bevalling begonnen dan kom ik naar jullie toe maakt niet uit of het in de nacht of overdag is. Ik ben er voor jullie en blijf bij jullie gedurende de hele bevalling. Samen met het medisch team zullen we alles doen om jullie een zo aangenaam mogelijk bevalling te geven.

Tot slot

Ik kom jullie nog een bezoekje brengen en jullie kindje bewonderen in de kraamperiode of een beetje later. Dan kunnen we nog onze ervaringen uitwisselen.

Fijne Geboorte logo

Bel of email mij gerust voor meer informatie